Sporcularımızın karşılıklı dövüş deneyimlerini geliştirmeleri için Spar günleri düzenliyoruz. Spar günlerimiz her ayın 1. ve 3. cumartesi günleri saat 14.00-16:00 arasında, Bomonti MT Studio’da.

Spar / Serbest antrenman çalışmalarına Grup ve Özel ders sporcularımız ek bir ücret ödemeden katılabilirler.

HEMA‘yı öğrenmek, kılıç dövüşünün nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorsanız, spar çalışmamızı izlemek üzere salona bekleriz: yerimiz az olduğundan spar çalışmamızı izlemek için gelmeyi düşünüyorsanız bize önceden yazın.

Sparring

Boks, MMA, Muay Thai gibi dövüş sporları yapanların yabancı olmadığı ve genellikle serbest antrenman olarak da anılan sparring, sporcuların turnuvalarda karşılacalarına yakın şartlarda birbirlerine karşı kontrollü dövüştüğü antrenman çalışmalarıdır. HEMA / Tarihi Savaş Sanatları Spar çalışmaları maske, eldiven, koruyucu ceket gibi ekipmanlar kullanılarak ve genellikle çelik antrenman kılıçlar ile, eğitmen gözetiminde yapılır.

HEMA / Tarihi Savaş Sanatları Grup ve Özel derslerimiz hakkında ayrıntılı bilgi için Eğitimler sayfamıza bakabilirsiniz.

Yaklaşan Spar etkinliklerimiz.

MT Studio MMA Academy Logo

Bomonti MT Studio

HEMA / Tarihi Savaş Sanatları, Tarihi Kılıç eğitimlerimiz, Grup ve Özel Derslerimiz ile Spar çalışmalarımız Bomonti MT Studio’da devam etmektedir.

Adres: Cumhuriyet Mahallesi, Silahşör Caddesi, Nehir Sk. No: 3 Kat: 2, 34380 Şişli / İstanbul

Park: Ücretli Araç Park Alanı

Metro: Metroya 10dk yürüme mesafesi

Grup Dersleri: Çarşamba ve Cuma, Saat 19:00 – 20:30
Özel Dersler için lütfen iletişime geçin.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Gizlilik Politikası ve Kişisel Verilerin İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni.
Kabul ediyorum

İlgili Yazılar

Kard Rendje HungaryKR Spring Tournament 2022
HEMAC Hemathlon 5HEMAC Hemathlon 5 duyuruldu